RSS FeedsTottenham naar halve finales FA Cup (Sport1 Voetbal)

17 maart 2018 15:41:50

Tottenham naar halve finales FA Cup (Sport1 Voetbal)

Mede dankzij twee doelpunten van oud-Ajacied Christian Eriksen heeft Tottenham Hotspur de halve finales bereikt van de strijd om de FA Cup. De Spurs wonnen bij Swansea City met 3-0. Doelman Michel Vorm redde een paar keer knap bij kansen voor de thuisploeg waar Mike van der Hoorn een basisplaats had. Na rust kwam ook Luciano Narsingh in het veld bij Swansea. Het stond toen al 2-0 voor de bezoekers uit Londen. Eriksen had met een knap schot na elf minuten de score geopend. In de blessuretijd van de eerste helft zorgde Erik Lamela voor de 2-0. Na ruim een uur was het 3-0, opnieuw door Eriksen die met Davinson Sánchez en Jan Vertonghen nog twee voormalig Ajacieden in zijn team had.

20 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Titelstrijd: PSV wil eerherstel tegen VVV, Ajax treft Advocaat (V-bal)
DENK: Parkeerwachters oogje dichtknijpen bij moskee (Metronieuws Voetbal)