RSS FeedsZorgen Seedorf bij Deportivo weer toegenomen (Sport1 Voetbal)

17 maart 2018 15:18:46

Zorgen Seedorf bij Deportivo weer toegenomen (Sport1 Voetbal)

In de 29e speelronde in de Spaanse La Liga zijn de zorgen van Clarence Seedorf weer vergroot. Ook in zijn zevende duel als trainer van Deportivo la Coruña werd niet gewonnen. Tegen Las Palmas, een concurrent in de strijd tegen degradatie, werd het 1-1. Seedorf heeft in zeven duels slechts drie punten gepakt. Na drie minuten stonden de bezoekers uit Las Palmas al op voorsprong. Alen Halilovic mocht ongestoord oprukken en vanaf zeventien meter uithalen. Die voorsprong hield tot de 22e minuut stand. Toen kopte verdediger Raúl Albentosa raak uit een corner van Lucas Pérez. Een minuut later kon de Roemeen Florin Andone het team van Seedorf net niet aan een voorsprong helpen. Hij zag de bal net voorlangs gaan. Goede kansen waren na rust niet besteed aan Celso Borges, Andone en invaller Zakaria Bakkali. Las Palmas ontsnapte en heeft één punt meer dan Deportivo dat negentiende staat. Het op de veilige zeventiende plaats staande Levante won vrijdag van Eibar en heeft nu zeven punten voorsprong op Deportivo.

21 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Tottenham Hotspur stoomt aan de hand van Eriksen op naar halve finale (Voetbalzone)
Hans Westerhof: `Lozano zoekt gewoon het randje op` (V-bal)