RSS FeedsKostbare zege Werder Bremen op 1. FC Köln (Sport1 Voetbal)

12 maart 2018 23:06:24

Kostbare zege Werder Bremen op 1. FC Köln (Sport1 Voetbal)

Werder Bremen heeft in de strijd om een langer verblijf in de hoogste Duitse voetbalcompetitie een belangrijke overwinning behaald. Het elftal van trainer Florian Kohfeldt versloeg maandag hekkensluiter 1. FC Köln met 3-1 en nam zo afstand van de onderste plaatsen. Milos Velkovic opende in de 33e minuut de score door uit een hoekschop de bal bij de tweede paal vrijstaand in het doel te schieten. De Japanner Yuya Osako maakte aan het begin van de tweede helft gelijk, maar kort daarna zette Milot Rashica (voormalig speler van Vitesse) Bremen opnieuw op voorsprong. De 3-1 viel in de laatste minuut van de reguliere speeltijd en kwam op naam van Maximilian Eggestein. Werder is nu dertiende in de Bundesliga met dertig punten. De voorsprong op nummer zestien FSV Mainz is vijf punten. De nummer zestien moet play-offs spelen om degradatie uit de Bundesliga te voorkomen. De nummers zeventien en achttien degraderen rechtstreeks.

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Rashica leidt Werder Bremen met eerste treffer naar belangrijke zege (Voetbalzone)
David Silva brengt Manchester City dichter bij titel (Goal.com)