RSS FeedsVermeij matchwinner bij thuiszege Heracles op Zwolle (FCUpdate.nl Eredivisie)

24 februari 2018 22:03:00

Vermeij matchwinner bij thuiszege Heracles op Zwolle (FCUpdate.nl Eredivisie)

Heracles Almelo heeft zaterdagavond in eigen huis PEC Zwolle met 2-1 weten te verslaan. De Almeloƫrs waren grote in delen van de wedstrijd de bovenliggende partij, maar hadden de nodige moeite het net te vinden. De thuisploeg kwam aan het einde van een matige eerste helft op voorsprong via Kristoffer Peterson, waarna Piotr Parzyszek kort na rust voor de 1-1 zorgde. Heracles rechtte echter haar rug en na een uur voetballen maakte Vincent Vermij de 2-1, wat uiteindelijk de winnende treffer bleek.

19 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie

Advocaat: `We hadden aan de bal meer moeten doen` (FCUpdate.nl Eredivisie)
Heerenveen laat fans en zichzelf in de kou staan tegen Excelsior (FCUpdate.nl Eredivisie)