RSS FeedsBucks beëindigen zegereeks Raptors (Sport1 Overig)

24 februari 2018 09:45:25

Bucks beëindigen zegereeks Raptors (Sport1 Overig)

De basketballers van Milwaukee Bucks hebben de zegereeks van Toronto Raptors beƫindigd. Na zeven overwinningen op rij gingen de Raptors na verlenging met 122-199 onderuit. Giannis Antetokounmpo was met 26 punten en 12 rebounds de grote man bij de Bucks. DeMar DeRozan maakte 33 punten voor de Raptors maar hij kon de koploper in de Eastern Conference hiermee niet van een nederlaag behoeden. Na het derde kwart maakten de Raptors nog wel een achterstand van twaalf punten goed, maar in de verlenging ging de winst toch naar de Bucks. LeBron James liet in de wedstrijd tussen Cleveland Cavaliers en Memphis Grizzlies zijn elfde zogenaamde triple-double van het seizoen noteren. De ster van de Cavaliers kwam tot 18 punten, 14 rebounds en 11 assists. De ploeg uit Cleveland won het duel met 112-89.

40 viewsCategorie: Sport

Orie: `Iemand in Nuis stuurt hem de juiste richting op` (Telesport)
Voortbestaan wielerploeg Astana twijfelachtig (FOK! Sport)