RSS FeedsLions maatje te klein voor Italië (Sport1 Overig)

23 februari 2018 23:22:31

Lions maatje te klein voor Italië (Sport1 Overig)

In de strijd om een ticket voor het WK heeft het Nederlands basketbalteam geen goede zaken gedaan. Op bezoek in ItaliĆ« was het gastland met 80-62 te sterk. Grote man bij de Italianen was Amedeo Della Valle. Nederland moet nu vol aan de bak om het WK nog te halen. In het eerste kwart begon Nederland erg slordig. Daar profiteerde ItaliĆ« gelijk van. Na tien minuten was het verschil dan ook al dertien punten. In het tweede bedrijf speelde onze landgenoten wat beter al was dat in de score niet terug te zien. De ploegen gingen rusten met een 45-34 stand.  LIONS LANG ZONDER SCOREToon van Helfteren hoopte daarna dat zijn team vlammend uit de kleedkamer zou komen om er nog een wedstrijd van te maken, maar niets was minder waar. In de eerste 4,5 minuut van het derde kwart kwam Nederland niet tot scoren. Ook in het vierde kwart konden De Lions het verschil niet meer verkleinen.  MAANDAG NIEUWE KANS LIVE OP ZIGGO SPORTNederland staat nu derde in de poule met vier punten. ItaliĆ« gaat met zes punten aan kop. Maandag speelt Nederland weer, dan uit tegen nummer 2 KroatiĆ«. Ook die wedstrijd is natuurlijk live te zien op Ziggo Sport.

27 viewsCategorie: Sport

Nieuwsuur stelt reportage Kroon uit om staatsgeheim (Metronieuws Sport)
Bouchard treft schikking met US Open na glijpartij (Telesport)