RSS FeedsShakhtar wordt op tijd wakker tegen Roma (Sport1 Voetbal)

21 februari 2018 22:50:51

Shakhtar wordt op tijd wakker tegen Roma (Sport1 Voetbal)

Shakhtar Donetsk en AS Roma hebben vanavond voor de goals gezorgd in de Champions League. De OekraĂŻners maakten in de eerste achtste finale een achterstand ongedaan en wonnen alsnog met 2-1. Voor rust kwamen ze er amper aan te pas, daarna lieten ze juist na met grotere cijfers te winnen. Bij Roma sloeg de man in vorm opnieuw toe. Op slag van rust schoot Cengiz Under via keeper Andrey Pyatov binnen. Zijn vijfde goal in vier wedstrijden alweer. Edin Dzeko gaf de assist en die poetste daarmee zijn eerdere missers een beetje weg. De topscorer van De Giallorosssi kreeg twee enorme mogelijkheden, maar schoot beide keren zwak in. [%fragment id=5521%] Shakhtar had heel wat minder kansen nodig. De rust zat er nog tussen, maar daarna sloegen de OekraĂŻners bijna direct toe. Facundo Ferreyra liep weg bij de Romeinse verdediging en rondde knap af. Daar ging een schitterende pass van achteruit aan vooraf: [%fragment id=5522%] De thuisploeg walste door en Roma mocht blij zijn dat het Alisson in het doel had staan. De Braziliaanse keeper greep eerst in met een uitstekende reflex en redde vervolgens door zich tot het uiterste te strekken. Maar op de vrije trap van Fred had zelfs hij geen antwoord. Zijn landgenoot verschalkte hem met een parel van een vrije trap. Zo won Skakhtar alsnog. [%fragment id=5525%]

22 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Zielloos Manchester United krijgt waar het voor komt in Spanje (Voetbalzone)
United krijgt wat het wil in oersaaie pot (Sport1 Voetbal)