-
-
-
- Gastronomie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
´Boer kan maken dat het beter smaakt’ (Foodlog) |
21 februari 2018 16:31:09 |
´Boer kan maken dat het beter smaakt’ (Foodlog) |
Tweet Stop met de Dijkhuizen-doctrine; de Nederlandse landbouw moet zich niet verliezen in de `race tot the bottom` om maar méér te gaan produceren. Dat zegt Ron Mulder, voormalig directeur veiling ZON. Laten we onze kennis en kunde nog meer inzetten om onderscheidende producten te ontwikkelen: malser, sappiger, smakelijker, kleurrijker, voedzamer en gezonder. Daar zal de maatschappij met veel plezier ruimte voor bieden. |
19 viewsCategorie: Cultuur > Gastronomie |
Documentaire over plastic brengt melkman terug langs Britse deuren (Foodlog) Alle boodschappen van Amazon voortaan via dezelfde bezorgdienst (Foodlog) |
blog comments powered by Disqus |