RSS FeedsChelsea gelijk en ruime zege voor Bayern (Sport1 Voetbal)

20 februari 2018 22:59:56

Chelsea gelijk en ruime zege voor Bayern (Sport1 Voetbal)

Het eerste duel tussen Chelsea en Barcelona heeft geen winnaar opgeleverd. Beide clubs hielden elkaar in evenwicht tijdens de eerste aflevering van de achtste finales van de Champions League (1-1). Willian schoot de thuisploeg uit Londen op voorsprong. Lionel Messi tekende voor de gelijkmaker op Stamford Bridge. Bayern München benutte de eerste ontmoeting met Besiktas wel om flink afstand te nemen (5-0). Thomas Müller (2), Robert Lewandowski (2) en Kingsley Coman scoorden in de Allianz Arena. Besiktas speelde vanaf de zestiende minuut met tien man na een rode kaart voor verdediger Domagoj Vida. Arjen Robben mocht in de 44e minuten invallen bij Bayern als vervanger voor de geblesseerde James Rodríguez. Ryan Babel had een basisplaats bij Besiktas, waar Jeremain Lens op de bank bleef. De returns voor beide achtste finales zijn voor 14 maart uitgeschreven.

25 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Bayern München haalt uit tegen Besiktas (Sport1 Voetbal)
Van der Zwaan geeft leugens toe, maar wie is hij? (Metronieuws Voetbal)