RSS FeedsDost viert rentree met doelpunt (Sport1 Voetbal)

19 februari 2018 23:37:18

Dost viert rentree met doelpunt (Sport1 Voetbal)

Bas Dost heeft zijn rentree bij Sporting Lissabon na een blessure gevierd met datgene waar hij goed in is: scoren. De spits maakte al zijn twintigste doelpunt in de Portugese competitie. Zijn treffer in de 26e minuut van de uitwedstrijd tegen Tondela was de gelijkmaker. Miguel Cardoso had de thuisploeg al na 12 minuten op 1-0 gezet. Het duel leek in 1-1 te eindigen, maar diep in blessuretijd sleepte Sporting de winst alsnog binnen door een treffer van Sebastián Coates. De ploeg van Dost speelde toen al geruime tijd met tien man, omdat verdediger Jérémy Mathieu een half uur voor tijd de rode kaart had gekregen. Dost was begin februari geblesseerd geraakt en moest een aantal duels overslaan. Coach Jorge Jesus vond de Nederlandse international voldoende hersteld voor een terugkeer en liet Dost meteen de hele wedstrijd spelen. Sporting is de nummer drie in de stand achter koploper FC Porto en de nummer twee, stadsrivaal Benfica.

52 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Will Grigg's 'on fire' tegen Manchester City (Sport1 Voetbal)
Agüero mept supporter na afloop en wacht mogelijk fikse schorsing (Voetbalzone)