RSS FeedsReal Madrid en Betis scoren erop los (Sport1 Voetbal)

18 februari 2018 22:52:41

Real Madrid en Betis scoren erop los (Sport1 Voetbal)

Real Madrid is met de schrik vrijgekomen bij Real Betis. De nummer 4 van de Primera División werd voor rust blij vlagen weggespeeld door de thuisploeg, maar herstelde dat in de resterende 45 minuten. Na een achterstand gingen Los Blancos daardoor alsnog met een 5-3 overwinning aan de haal. VEEL KANSEN VOOR BETISBetis overrompelde Real Madrid in de eerste helft. Na door Marco Asensio vroeg op achterstand te zijn gekomen, namen Los Verdiblancos het initiatief. Ze kregen talloze mogelijkheden op de gelijkmaker en het duurde eigenlijk nog vrij lang tot die viel. Bij de vierde kopkans van Aïssa Mandi was het dan eindelijk raak. Op de voorsprong hoefde de thuisploeg een stuk minder lang te wachten. Vier minuten na de goal van Mandi was het namelijk al 2-1. Nacho hielp een behoorlijk handje door de bal nogal ongelukkig in eigen doel te lopen. Tot grote vreugde van het Benito Villamarín: [%fragment id=5494%] REAL INEENS COMFORTABELNa rust stelden Los Blancos orde op zaken. De ploeg van Zinédine Zidane kwam heel anders uit de kleedkamer en stond binnen twintig minuutjes ineens 4-2 voor. Sergio Ramos kopte maar weer eens raak, dankzij een wereldactie van Daniel Carvajal kon Asensio zijn tweede maken en uiteraard mocht ook een goal van Cristiano Ronaldo niet onbreken: [%fragment id=5497%] TELLER STOPT BIJ 8 GOALSBetis prikte vlak voor tijd via Sergio León nog wél een doelpuntje terug, maar die treffer haalde niet veel uit omdat de ingevallen Karim Benzema vlak daarna alweer de 5-3 voor Real maakte. De Madrilenen blijven vierde in Spanje. Met een wedstrijd minder gespeeld staan ze 17 punten achter op koploper Barcelona. Betis is de nummer 9 op de ranglijst. De achtste en laatste van de avond:[%fragment id=5498%]

43 viewsCategorie: Sport > Voetbal

De Boer twijfelt aan De Jong: `Een topclub haalt hem nooit voor die positie´ (Voetbalzone)
Milan blijft dankzij nipte zege voor zevende keer op rij ongeslagen in Serie A (Voetbalzone)