RSS FeedsHuntelaar is zich van geen kwaad bewust (Sport1 Voetbal)

18 februari 2018 19:56:37

Huntelaar is zich van geen kwaad bewust (Sport1 Voetbal)

Klaas-Jan Huntelaar was de meest besproken speler na de zege van Ajax bij PEC Zwolle (0-1). De spits maakte niet alleen in de 54e minuut het enige doelpunt, hij sloeg voor rust ook tegenstander Bram van Polen met een arm naar de grond. Scheidsrechter Kevin Blom liet de actie van Huntelaar onbestraft, maar de televisiebeelden wezen uit dat spits van Ajax nadrukkelijk solliciteerde naar een rode kaart. De doelpuntenmaker van Ajax dacht daar echter heel anders over. `Deze dingen gebeuren twintig keer in een wedstrijd`, zei hij voor de camera van FOX Sports. `Ik word vastgehouden en dan probeer ik los te komen. Meer niet. Vraag anders wat Bram van Polen er van vindt.`

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Feyenoord wint dankzij heldenrol Van Persie (V-bal)
Schade bij uitgevallen Higuain valt mee (Sport1 Voetbal)