RSS FeedsVan Persie schiet Feyenoord langs Heracles (Sport1 Voetbal)

18 februari 2018 16:41:51

Van Persie schiet Feyenoord langs Heracles (Sport1 Voetbal)

Robin van Persie heeft Feyenoord aan een overwinning op Heracles Almelo geholpen. De 34-jarige Rotterdammer, die voor het eerst sinds zijn terugkeer in de basis verscheen, maakte na een uur spelen het enige doelpunt: 1-0. Van Persie trapte de bal vanaf zo`n twintig meter met links in de hoek langs keeper Bram Castro. Heracles kreeg heel wat grote kansen, maar verzuimde het slechte spel van Feyenoord af te straffen. De regerend kampioen blijft dankzij de moeizame zege op de vierde plaats in de eredivisie staan, twintig punten achter koploper PSV. De club uit Eindhoven komt volgende week naar De Kuip toe. Van Persie hield het ruim zeventig minuten vol. De schaduwspits ging in de 73e minuut onder luid applaus naar de kant. In de slotfase viel aanvoerder Karim El Ahmadi van Feyenoord geblesseerd uit.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

FC Twente ontsnapt in slotfase aan nederlaag (Voetbalblog.nl)
FC Twente pas in eindfase naast Sparta (Sport1 Voetbal)