RSS FeedsValencia slaat in de slotfase toe (Sport1 Voetbal)

17 februari 2018 22:54:11

Valencia slaat in de slotfase toe (Sport1 Voetbal)

Valencia heeft de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Málaga in de slotfase naar zich toegetrokken. De nummer drie van de Spaanse competitie keek lang tegen een achterstand aan, door een doelpunt in de 27e minuut van Brown Ideye. Valencia sloeg in de laatste tien minuten alsnog toe. Eerst trok Francis Coquelin de stand gelijk. Enkele minuten later kreeg Valencia een strafschop, nadat Ignasi Miquel een doorgebroken speler had neergehaald. De verdediger van Málaga moest met rood van het veld en aanvoerder Daniel Parejo schoot Valencia vanaf de stip naar de winst. De ploeg van trainer Marcelino verstevigde daarmee de derde plaats, op zestien punten van koploper FC Barcelona. Málaga blijft met dertien punten onderaan bungelen. Deportivo la Coruña, de club van trainer Clarence Seedorf, staat daar vier punten boven. Deportivo ging zaterdag met 1-0 onderuit bij Alavés.

39 viewsCategorie: Sport > Voetbal

El Khayati bezorgt ADO belangrijke zege (Voetbalblog.nl)
ADO krijgt loon naar werken en houdt de drie punten in eigen huis (Voetbalzone)