RSS FeedsRobben dwingt late zege Bayern München af (Sport1 Voetbal)

17 februari 2018 17:50:05

Robben dwingt late zege Bayern München af (Sport1 Voetbal)

Bayern München heeft in de uitwedstrijd tegen VfL Wolfsburg op de valreep drie punten gepakt. De ploeg van trainer Jupp Heynckes leek voor het eerst sinds eind november weer eens punten te gaan verspelen, maar pakte in blessuretijd alsnog de winst dankzij een benutte strafschop van Robert Lewandowski: 1-2. De Poolse invaller mocht aanleggen vanaf elf meter nadat Arjen Robben in het zestienmetergebied onderuit was getrokken door Gian-Luca Itter. In de Volkswagen Arena van Wolfsburg kwam Bayern al in de achtste minuut op achterstand, door een rake kopbal van Daniel Didavi. Robben mocht tien minuten na rust aanleggen voor een strafschop, maar zag hoe keeper Koen Casteels zijn schot tegen de paal tikte. Tien minuten later vond Robben met een voorzet het hoofd van spits Sandro Wagner, die de 1-1 binnen kopte.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Bayern München ontsnapt na penaltymisser Robben (Goal.com)
In de wandelgangen: Real Madrid laat veelbesproken `doelwit´ met rust (Voetbalzone)