RSS FeedsReal klopt Paris in eindsprint (Sport1 Voetbal)

14 februari 2018 22:52:58

Real klopt Paris in eindsprint (Sport1 Voetbal)

Een heerlijk avondje zou het worden, en dat werd het ook. Real Madrid-Paris Saint-Germain was bij vlagen een lust voor het oog. 80 minuten lang was het bloedstollend spannend in de heenwedstrijd van de kwartfinale in de Champions League. In de slotfase won Real Madrid alsnog met 3-1. PARISIENS BEGINNEN BRUTAALDe twee Europese grootmachten maakten de torenhoge verwachtingen meer dan waar. Het was een felle wedstrijd in een ziedend tempo. Er waren grote kansen aan beide kanten en de eerste treffer was voor PSG. Adrien Rabiot mocht in de zestien vrij afronden, nadat Neymar hem prachtig wist te vinden. [%fragment id=5462%] CR7 IS MAGISCHReal Madrid kreeg enkele aanzienlijke kansen op de gelijkmaker, maar Cristiano Ronaldo zorgde vlak voor rust wel nog voor de gelijkmaker vanaf de stip. De Portugese superster is daarmee de eerste speler die 100 doelpunten voor één club maakt in het miljoenenbal. Er gebeurde wel iets opmerkelijks bij de 1-1: [%fragment id=5463%] [%fragment id=5464%] EINDSPRINT REALParis probeerde in het tweede bedrijf een tweede uitgoal te forceren. Real kon daardoor vanuit de tegenstoot veel gevaar stichten. Vooral in de laatste 10 minuten speelden beide teams zeer aanvallend. De Madrilenen hebben daarin hun slag kunnen slaan. Via Cristiano Ronaldo en Marcelo liepen zij alsnog uit naar 3-1. [%fragment id=5468%] Op dinsdag 6 maart staan beide ploegen in Parijs tegenover elkaar voor de return. Dan wordt bepaald wie er doorgaat naar de kwartfinale.

39 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Sterk Liverpool nu al zeker van volgende ronde na slachtpartij (V-bal)
Liverpool houdt huis in Porto en is al door (Sport1 Voetbal)