RSS FeedsBremen pakt kostbare punten tegen Wolfsburg (Sport1 Voetbal)

11 februari 2018 20:22:12

Bremen pakt kostbare punten tegen Wolfsburg (Sport1 Voetbal)

Werder Bremen heeft door een zege op concurrent VfL Wolfsburg een beetje lucht gekregen. De thuisploeg won met 3-1 en heeft daardoor drie punten afstand genomen van FSV Mainz, dat op de zestiende plek staat. Wolfsburg heeft één punt meer dan Werder. De verdediging van Wolfsburg, met daarin Jeffrey Bruma en aanvoerder Paul Verhaegh, moest in de eerste helft twee doelpunten toestaan. Al na vier minuten stelde Zlatko Junuzovic zijn Zweedse teamgenoot Ludwig Augustinsson in staat te scoren. Vlak voor rust gaf de Oostenrijker de voorzet op zijn landgenoot Florian Kainz die de voorsprong verdubbelde. Verhaegh kreeg aan het begin van de tweede helft de kans Wolfsburg terug in de wedstrijd te brengen. Zijn inzet vanaf de stip werd echter gestopt, maar de Nederlander scoorde alsnog in de rebound. Kainz gooide de wedstrijd echter op slot met zijn tweede treffer.

19 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Weer aardbeving in Groningen met kracht van 2.2 (Metronieuws Voetbal)
Ambulancechauffeur vlucht, laat patiënt achter (Metronieuws Voetbal)