RSS FeedsInternazionale kan eindelijk weer winnen (Sport1 Voetbal)

11 februari 2018 17:44:12

Internazionale kan eindelijk weer winnen (Sport1 Voetbal)

Na acht competitiewedstrijden op rij zonder zege heeft Internazionale eindelijk weer eens gewonnen. In het eigen Stadio Giuseppe Meazza werd Bologna met 2-1 verslagen. Inter neemt door de zege weer de derde positie op de ranglijst over van Lazio, dat zaterdag met 4-1 verloor van koploper Napoli. Éder bracht Inter al na twee minuten op voorsprong, op aangeven van Marcelo Brozovic. Bologna kwam halverwege de eerste helft weer op gelijke hoogte door een treffer van de Argentijn Rodrigo Palacio, oud-speler van Inter. Inter leek even net als in de vorige vier wedstrijden af te stevenen op een 1-1-gelijkspel. De Franse middenvelder Yann Karamoh schoot echter na goede opzetten vanuit het middenveld de bevrijdende tweede treffer binnen. Die voorsprong gaf de thuisploeg niet meer weg. Bij Bologna kreeg Adam Masina in blessuretijd de rode kaart, nadat eerder al Ibrahima Mbaye na zijn tweede geel was weggestuurd.

21 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Onverzettelijk Newcastle vloert Man United (Sport1 Voetbal)
Freek Jansen: Je ziet aan alles dat Ziyech klaar is voor het grotere werk (V-bal)