RSS FeedsVermeer pakt pingel en eigen goal Clasie (Sport1 Voetbal)

11 februari 2018 16:48:53

Vermeer pakt pingel en eigen goal Clasie (Sport1 Voetbal)

Kenneth Vermeer en Jordy Clasie hebben een belangrijke rol gespeeld bij het 1-1 gelijkspel van Club Brugge bij Waasland-Beveren. De van Feyenoord gekomen doelman hield in de eerste helft zijn elftal overeind door een strafschop van de Zweed Isaac Thelin te stoppen. Clasie veranderde in extra tijd een bal dusdanig van richting dat die in zijn eigen doel verdween. Al ver in de tweede helft had Hans Vanaken de koploper op voorsprong gezet. Hij slaagde er wél in van 11 meter te scoren. Ondanks het puntenverlies houdt Club Brugge een grote voorsprong op de achtervolgers Charleroi en Anderlecht. Vermeer en Clasie waren basisspelers, Ruud Vormer, die wat rust kreeg, viel na een uur in bij Club. Stefano Denswil bleef op de bank.

20 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Excelsior en NAC delen de punten (Voetbalblog.nl)
Negental Feyenoord beleeft rampmiddag bij Vitesse (Goal.com)