RSS FeedsTen Hag: het moet nog wel wat beter (Sport1 Voetbal)

21 januari 2018 17:31:16

Ten Hag: het moet nog wel wat beter (Sport1 Voetbal)

Erik ten Hag was tevreden over zijn debuut als hoofdtrainer van Ajax. `De manier waarop we voetbalden stond me erg aan. We speelden vanuit de controle en hadden veel dominantie`, aldus de opvolger van de in december ontslagen Marcel Keizer, over de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (2-0). Voor rust wist Ajax nog niet voor veel gevaar te zorgen. Ten Hag vond dat zijn twee vleugelverdedigers, Joël Veltman en Nicolás Tagliafico, in de tweede helft aanvallend meer brachten. `In de omschakeling kregen we veel ruimte. Het tweede doelpunt was een aanval uit het boekje. Ik heb er van genoten. We speelden met de bedoelingen die we vooraf hadden. De titel is de missie en ons doel. Maar als we kampioen willen worden, moet het nog wel wat beter.` Klaas-Jan Huntelaar nam met zijn hoofd het tweede doelpunt voor zijn rekening. `We hadden voor rust de controle, maar kwamen er niet echt doorheen`, zei de spits. `We speelden wel aardig. De tweede helft was een stukje beter.`

38 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Van Marwijk niet eens met man van de wedstrijd: `Voor mij was het Ziyech´ (Voetbalzone)
De Vrij wint dik met Lazio (Sport1 Voetbal)