RSS FeedsVormer bezorgt Brugge alsnog een punt (Sport1 Voetbal)

21 januari 2018 17:00:00

Vormer bezorgt Brugge alsnog een punt (Sport1 Voetbal)

Ruud Vormer heeft Club Brugge vlak voor het eindsignaal met een doelpunt aan een punt geholpen bij FC Antwerp: 2-2. In de slotfase scoorde de Belgische koploper tweemaal en maakte daarmee de 2-0 achterstand ongedaan. De Braziliaan Mattheus en de Ghanees William Owusu hadden de thuisploeg aan een 2-0 ruststand geholpen. Antwerp leek in een zetel op weg naar de drie punten tot de eindfase. Eerst maakte de Kroaat Ivan Tomecak in de 89e minuut de aansluitingstreffer namens Brugge. In de tweede minuut van de blessuretijd gaf Jordy Clasie de bal voor op aanvoerder Vormer die het doel vond. De van Feyenoord gehuurde doelman Kenneth Vermeer zat nog niet bij de selectie van Brugge. Club Brugge gaat fier aan kop in de Jupiler Pro League met een voorsprong van negen punten op runner-up Charleroi.

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ajax rekent na rust af met Feyenoord in Klassieker (Voetbalblog.nl)
De Vrij en consorten passeren Internazionale door klinkende zege (Voetbalzone)