RSS FeedsValencia verliest bij hekkensluiter Las Palmas (Sport1 Voetbal)

20 januari 2018 23:12:03

Valencia verliest bij hekkensluiter Las Palmas (Sport1 Voetbal)

Valencia heeft een slechte avond beleefd op Gran Canaria. De nummer drie van de Spaanse competitie moest op het Canarische eiland met 2-1 buigen voor hekkensluiter Las Palmas. De ploeg van trainer Marcelino beëindigde de wedstrijd met slechts negen spelers. Valencia begon nog wel goed. Al in de vijfde minuut kwam de bezoekende ploeg op voorsprong via Santi Mina. Jonathan Viera trok de stand in de twintigste minuut weer gelijk. Kort na rust ging het helemaal mis voor Valencia. Verdediger Gabriel Paulista maakt eerst hands in het eigen strafschopgebied. De Braziliaan protesteerde vervolgens zo hevig, dat hij met twee gele kaarten van het veld moest. Jonathan Calleri schoot Las Palmas vanaf elf meter naar 2-1. Kort voor tijd moest bij Valencia ook Rúben Vezo met zijn tweede gele kaart van het veld.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Schitterende treffer Van Amersfoort bezorgt Heerenveen punt (Voetbalzone)
Vitesse en Heerenveen houden elkaar op gelijkspel (Goal.com)