RSS FeedsVVV pakt in slotfase punt bij ADO Den Haag (Sport1 Voetbal)

20 januari 2018 22:29:36

VVV pakt in slotfase punt bij ADO Den Haag (Sport1 Voetbal)

VVV-Venlo heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij ADO Den Haag. De Limburgers, die het moesten stellen zonder hun geschorste coach Maurice Steijn, speelden door een laat doelpunt van Jonathan Opoku gelijk in Den Haag (1-1). ADO leek lang op weg naar de derde zege op rij, nadat Bjørn Johnsen halverwege de eerste helft een schot van Danny Bakker van richting had veranderd. Daarmee liet de Noorse aanvaller doelman Lars Unnerstall kansloos. VVV drong vooral in de tweede helft aan voor de gelijkmaker, maar moest tot de 86e minuut wachten. Lennart Thy troefde Tom Beugelsdijk af en kopte de bal goed door op Opoku, die de gelijkmaker binnenschoot. In de slotfase miste Ralf Seuntjens nog een enorme kans op de winnende treffer voor de Limburgers.

46 viewsCategorie: Sport > Voetbal

PSG zonder Neymar naar Lyon (Sport1 Voetbal)
Vroeg doelpunt helpt PEC Zwolle langs NAC (Sport1 Voetbal)