RSS FeedsVillarreal passeert Real Madrid (Sport1 Voetbal)

20 januari 2018 20:54:19

Villarreal passeert Real Madrid (Sport1 Voetbal)

In de Spaanse voetbalcompetitie heeft Villarreal zaterdag de vierde plek overgenomen van Real Madrid. De gele brigade van trainer Javier Calleja versloeg Levante voor eigen publiek met 2-1. Villarreal kwam daardoor op 34 punten, twee meer dan het dolende Real Madrid dat wel twee wedstrijden minder speelde. Levante staat met achttien punten net boven de degradatiestreep in La Liga. De thuisploeg kwam halverwege de eerste helft op voorsprong via een strafschop van Manu Trigueros. Op aangeven van Enes Ünal, die de eerste helft van het seizoen op huurbasis voor Levante speelde maar eind december werd teruggehaald door Villarreal, maakte de Russische aanvaller Denis Tsjerisjev er kort na rust 2-0 van. Diep in blessuretijd deed invaller Roger uit een strafschop iets terug namens Levante.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

FC Twente geeft voorsprong in slotfase uit handen (Goal.com)
In de wandelgangen: Miljoenenaankoop van Ajax eist slachtoffer (Voetbalzone)