RSS FeedsGunners binnen kwartier klaar met Palace (Sport1 Voetbal)

20 januari 2018 18:09:50

Gunners binnen kwartier klaar met Palace (Sport1 Voetbal)

Arsenal heeft eindelijk weer eens bewezen een prima collectief te zijn. Zonder Alexis Sánchez heeft de ploeg uit Noord-Londen in eigen huis Crystal Palace met 4-1 omvergeblazen. Mesut Özil en Nacho Monreal waren de hoofdrolspelers. Na een kwartier was de stand al 3-0. ALS EEN MALLE VAN STARTHet zo bekritiseerde Arsenal gooide alle schroom van zich af in de eerste helft. Aan de hand van Monreal ging de ploeg van Arsène Wenger freewheelend naar 3-0 in de beginfase van het duel. De Spaanse back maakte het eerste doelpunt en bereidde de 2 en 3-0 voor. [%fragment id=5185%]De drie goals in het eerste kwartier TIKI-TAKAGOALDaarmee was de honger naar doelpunten nog niet gestild voor The Gunners. Nog geen tien minuten na de derde treffer lag de vierde er alweer in. Alexandre Lacazette rondde af na een prachtige aanval van de thuisploeg. Özil had een prachtige hakassist in huis. [%fragment id=5186%] WEER GEEN CLEAN SHEETIn de tweede helft nam Arsenal wat gas terug en speelde het de wedstrijd rustig uit. Iets te rustig, want een klein kwartier voor tijd maakte Luka Milivojevic de eretreffer voor Palace, waardoor de rood-witten opnieuw niet de nul houden. [%fragment id=5188%] Arsenal staat nu met 42 punten zesde in de Premier League. 2 punten achter aartsrivaal Tottenham Hotspur, dat nog een wedstrijd tegoed heeft. Crystal Palace staat met 25 punten in de gigantische middenmoot, waarin 9 ploegen binnen 5 punten van elkaar staan.

22 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Arsenal haalt uit in eerste twintig minuten; Man United dankt Martial (Voetbalzone)
Ajax komt met 20-jarige Deen Kristensen als aanwinst (V-bal)