RSS FeedsSevilla beëindigt slechte serie tegen Espanyol (Sport1 Voetbal)

20 januari 2018 15:16:12

Sevilla beëindigt slechte serie tegen Espanyol (Sport1 Voetbal)

Sevilla heeft voor het eerst sinds 2 december een wedstrijd in de Spaanse voetbalcompetitie gewonnen. In Barcelona was het elftal van trainer Vincenzo Montella met 0-3 te sterk voor Espanyol. Het was de eerste competitiezege voor de Italiaanse coach, die eind december werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Eduardo Berizzo. Franco Vazquez opende zaterdag na een kwartier spelen de score door de bal uit de rebound van dichtbij binnen te schieten. Pablo Sarabia verdubbelde in de 34e minuut de voorsprong. Het derde doelpunt viel aan het einde van de tweede helft en kwam op naam van Luis Muriel. Sevilla had uit de laatste vijf competitieduels slechts één punt gepakt. Woensdag won de ploeg in de eerste kwartfinale van het Spaanse bekertoernooi wel met 1-2 van Atlético Madrid. Sevilla heeft nu 32 punten, net zoveel als nummer vier Real Madrid. Real speelde wel twee wedstrijden minder.

68 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Update: `Ajax laat aankoop van 5,5 miljoen euro zondag keuren´ (Voetbalzone)
Live meepraten in de LaLiga: Atlético Madrid - Girona (Voetbalzone)