RSS FeedsFortuna hard onderuit bij FC Dordrecht (Sport1 Voetbal)

19 januari 2018 22:23:49

Fortuna hard onderuit bij FC Dordrecht (Sport1 Voetbal)

Koploper Fortuna Sittard is bij FC Dordrecht hard onderuit gegaan. De thuisploeg, die vijftiende staat in de Jupiler League, versloeg de Limburgers met 3-0. Fortuna houdt wel de koppositie. Concurrent NEC verloor bij Almere City met 3-2. Fortuna kwam in de eerste helft met 1-0 achter door een treffer van Jafar Arias. Na 55 minuten schoot Robert Mutzers de 2-0 langs de Portugese doelman Miguel Santos, nadat Perr Schuur onder de bal had doorgekopt. Twaalf minuten later zette Mutzers Arias vrij die vervolgens laag in de linkerhoek de 3-0 binnenschoot. De Limburgers van coach Sunday Oliseh houden één punt voorsprong op NEC. De Nijmegenaren keken bij rust tegen een 2-0 achterstand aan door treffers van Jergé Hoefdraad en Anass Ahannach. Sven Braken zorgde voor de aansluitingstreffer en deed dat opnieuw na de 3-1 van Silvester van der Water. NEC kwam echter niet meer tot de gelijkmaker. In blessuretijd kreeg NEC-debutant Ole ter Haar Romeny nog rood.

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Utrecht en AZ in evenwicht bij debuut De Jong (Voetbalblog.nl)
Utrecht en AZ delen de punten in Galgenwaard (Goal.com)