-
-
-
- Gastronomie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Het efficiëntieparadigma (Foodlog) |
19 januari 2018 14:06:51 |
Het efficiëntieparadigma (Foodlog) |
Tweet Op 9 juni vorig jaar vond in Ede het symposium `Efficiëntie in de landbouw van de 21 eeuw` plaats, georganiseerd door de Wetenschappelijke Raad voor Integrale Duurzame Landbouw en Voeding. Het verslag, `Van exclusieve naar inclusieve efficiëntie`, verscheen op de valreep van het nieuwe jaar. In het inleidende hoofdstuk zetten Wouter van der Weijden en Theo Jetten, die de redactie voerden, de verschillende aspecten van efficiëntie uiteen. |
22 viewsCategorie: Cultuur > Gastronomie |
Britse supers stoppen verkoop energiedrankjes onder de 16 (Foodlog) Hackers gebruikten nep-apps voor spionage (Metronieuws Eten) |
blog comments powered by Disqus |