RSS FeedsMainz verliest bij debuut De Jong (Sport1 Voetbal)

13 januari 2018 18:13:33

Mainz verliest bij debuut De Jong (Sport1 Voetbal)

Nigel de Jong heeft zijn debuut bij FSV Mainz niet kunnen vieren met een positief resultaat. De voormalige Ajacied ging met zijn nieuwe club onderuit bij Hannover 96: 3-2. De 33-jarige De Jong, die eerder deze maand zijn contract bij Galatasaray liet ontbinden, werd als basisspeler in de 78e minuut gewisseld. De stand was toen al 3-2. Niclas Füllkrug was de grote man bij de thuisploeg. Hij scoorde drie keer voor Hannover. Namens de bezoekers troffen Yoshinori Muto en Alexander Hack doel. Bij Hannover bleef Charlison Benschop op de bank. Mainz staat met zeventien punten nog net boven de degradatiestreep, op de vijftiende plaats. Hannover neemt de tiende plek in. VfB Stuttgart klom naar de twaalfde plek dankzij een thuiszege op Hertha BSC (1-0). Niklas Stark besliste het duel in de 78e minuut met een eigen doelpunt. Hamburger SV bleef zeventiende door een nederlaag bij subtopper FC Augsburg (1-0). Rick van Drongelen bleef op de bank bij HSV.

18 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Dramatisch Chelsea stelt teleur tegen Leicester City (Sport1 Voetbal)
Boze betogers slopen Zuid-Afrikaanse H&M's om trui (Metronieuws Voetbal)