RSS FeedsBayern München wint met Robben in Leverkusen (Sport1 Voetbal)

12 januari 2018 22:32:02

Bayern München wint met Robben in Leverkusen (Sport1 Voetbal)

Bayern München heeft na de winterstop de draad meteen weer opgepakt in de Duitse competitie. Met Arjen Robben in de basis begon de koploper van de Bundesliga de tweede seizoenshelft met een overwinning op Bayer Leverkusen: 1-3. De Groningse aanvaller maakte in de BayArena zijn rentree bij Bayern, nadat hij half november geblesseerd was geraakt. Robben hield het ruim een uur vol. Trainer Jupp Heynckes haalde de rechtsbuiten in de 65e minuut naar de kant, bij een voorsprong van 2-0. De Spanjaard Javi Martinez had na een half uur de score geopend. Franck Ribéry verdubbelde de voorsprong na bijna een uur spelen. Kevin Volland zorgde met de aansluitingstreffer voor een spannende slotfase, maar Bayern hield vrij eenvoudig stand. In blessuretijd besliste James Rodriguez de wedstrijd uit een vrije trap.

18 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Jong Ajax onderuit in topper bij Fortuna (Goal.com)
Bayern begint 2018 met zege in Leverkusen (Goal.com)