RSS FeedsLyon verslaat Marseille (Sport1 Voetbal)

17 december 2017 23:34:06

Lyon verslaat Marseille (Sport1 Voetbal)

Olympique Lyon heeft de thuiswedstrijd tegen concurrent Olympique Marseille in winst omgezet. Het duel, met als inzet de derde plek, eindigde in 2-0. Nabil Fekir en Mariano scoorden voor Lyon. Kenny Tete speelde bij de thuisclub de hele wedstrijd. Ploeggenoot Memphis Depay viel in de 83e minuut in. Lyon kwam in punten op gelijke hoogte met nummer twee AS Monaco, dat vrijdag met 4-0 won van Saint-Etienne. Marseille staat vierde met drie punten minder. Paris Saint-Germain behield een voorsprong van negen punten op Monaco en Lyon. De koploper won de uitwedstrijd tegen Stade Rennes met 4-1. Neymar opende al in de vierde minuut de score. Kylian Mbappé verdubbelde in de 17e minuut de voorsprong. Firmnin Mubele Ndombe bracht de spanning aan het begin van de tweede helft terug (1-2), maar Rennes moest vanaf de 63e minuut met tien man verder na rood voor middenvelder Benjamin André. Edinson Cavani en Neymar bepaalden de eindstand op 1-4.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

All You Need Is Love: de kerstman én papa op een dag (Metronieuws Voetbal)