RSS FeedsDertiende doelpunt in competitie voor Dost (Sport1 Voetbal)

17 december 2017 21:24:23

Dertiende doelpunt in competitie voor Dost (Sport1 Voetbal)

Bas Dost heeft zondag opnieuw gescoord voor Sporting Portugal. De Nederlandse aanvaller maakte in de door zijn ploeg met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Portimonense de tweede treffer. Dost scoorde na een uur spelen met een geplaatst schot, via de binnenkant van de paal. Portimonense stond toen al met een man minder op het veld. Emmanuel Hackman kreeg in de 54e minuut zijn tweede gele kaart. Sporting was al na 9 minuten spelen op voorsprong gekomen dankzij een doelpunt van Bruno Fernandes. Dost maakte vorig weekeinde tegen Boavista ook al twee doelpunten. De Oranje-international, die een kwartier voor tijd nog geel kreeg zondag, scoorde dit seizoen tot dusverre dertien maal in de Portugese competitie en is daarmee tweede op de topscorerslijst. Met 39 punten uit vijftien duels is het nog ongeslagen Sporting koploper in de Primeira Liga van Portugal. FC Porto kan maandag bij winst op CS MarĂ­timo in punten weer naast Sporting Portugal komen.

21 viewsCategorie: Sport > Voetbal

AZ-fans misdragen zich tijdens duel met Ajax (Voetbalblog.nl)
AZ-fans maken zich schuldig aan antisemitische liederen (V-bal)