RSS FeedsLiverpool heeft nu geen kind aan Cherries (Sport1 Voetbal)

17 december 2017 20:31:21

Liverpool heeft nu geen kind aan Cherries (Sport1 Voetbal)

Na twee teleurstellende remises heeft Liverpool in de Premier League weer drie punten gepakt. De uitwedstrijd tegen Bournemouth leverde geen problemen op. Bij de rust leidde de ploeg van coach Jürgen Klopp al met 3-0 en daar kwam in de tweede helft nog een vierde bij. orig jaar was het nog een spektakel bij The Cherries  en won de thuisploeg in blessuretijd met 4-3. Dat zat er dit keer geen moment in.  Philippe Coutinho, Dejan Lovren en Mohamed Salah kwamen in de eerste helft tot scoren voor de bezoekers. Na de pauze was ook Roberto Firmino nog trefzeker. Bij Bournemouth was verdediger Nathan Aké basisspeler. Georginio Wijnaldum speelde bij Liverpool eveneens de hele wedstrijd mee. Liverpool kwam als nummer vier van de ranglijst op 34 punten, op vier punten van nummer drie Chelsea. Bournemouth zakte naar de zestiende plek.

46 viewsCategorie: Sport > Voetbal

VIDEO´S - Neymar en Mbappé halen uit tegen Rennes; wereldgoal van Dijon (Voetbalzone)
Misselijkmakende spreekkoren bij AZ - Ajax (V-bal)