RSS FeedsHuntelaar countert: `Dan heeft het niet zoveel zin om door te lopen´ (Voetbalzone Ajax)

17 december 2017 17:44:46

Ajax won zondagmiddag de topper van AZ met 1-2 en Klaas-Jan Huntelaar eiste in het treffen in Alkmaar een hoofdrol op. De routinier maakte zelf vlak voor rust de gelijkmaker en zag hoe Lasse Schöne zijn ploeg in de tweede helft op voorsprong zette nadat hij een penalty mee had gekregen.

36 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Ajax

Keizer is een gelukkig man: `Trainer zijn van Ajax is fantastisch` (Soccernews.nl Ajax)
AZ`er beleeft `lastige` middag tegen Ajax: `Hij is het beste in de opbouw` (VoetbalPrimeur Ajax)