RSS FeedsHeracles in blessuretijd naast FC Utrecht (Sport1 Voetbal)

17 december 2017 16:49:20

Heracles in blessuretijd naast FC Utrecht (Sport1 Voetbal)

Heracles Almelo heeft in blessuretijd een punt gepakt bij FC Utrecht (1-1). De Domstedelingen leken lang eenvoudig met 1-0 stand te houden tegen de ploeg die dit seizoen in uitwedstrijden pas één punt had gepakt. Paul Gladon schoot in blessuretijd echter de gelijkmaker binnen. Yassin Ayoub zette FC Utrecht met zijn hoofd na ruim een half uur spelen op voorsprong. Uit een vrije trap van Zakaria Labyad kopte de middenvelder de bal hard binnen. Na rust probeerde Heracles het wel, maar het leverde niet meer dan kleine kansjes op. Brandley Kuwas was met een schot het dichtst bij de gelijkmaker. Doelman Nick Marsman redde echter met zijn vuisten. Heracles leek opnieuw in een uitwedstrijd te gaan verliezen, maar het schot van Gladon op een voorzet van Kuwas bezorgde de Almeloërs alsnog een punt.

21 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Sparta Rotterdam zet Pastoor op non-actief (Sport1 Voetbal)
Sparta coach Pastoor ontslagen na zevenklapper tegen Feyenoord (V-bal)