RSS FeedsAC Milan hard onderuit bij laagvlieger Verona (Sport1 Voetbal)

17 december 2017 14:53:45

AC Milan hard onderuit bij laagvlieger Verona (Sport1 Voetbal)

AC Milan heeft opnieuw averij opgelopen in de Italiaanse competitie. De ploeg van coach Gennaro Gattuso ging met 3-0 onderuit bij Hellas Verona, voor deze wedstrijd de nummer voorlaatst in de Serie A. Twee weken geleden had Milan nummer laatst Benevento al aan het eerste punt `geholpen`. Antonio Caracciolo had de thuisploeg in de 24e minuut op voorsprong gebracht. Moise Kean zette de thuisploeg op een comfortabele 2-0 en een kwartier voor tijd maakte Daniel Bessa de zorgen voor Gattuso nog wat groter. De achterstand van de gewezen topclub op koploper Napoli is ondertussen achttien punten. Rivaal en stadgenoot Internazionale heeft zestien punten meer. Aanvaller Suso moest in blessuretijd nog van het veld na een overtreding op Daniele Verde.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Liveblog: AZ en Ajax strijden om punten in topper (Voetbalblog.nl)
Vente glundert na eerste Eredivisie-goal: `Deze dag zal ik nooit vergeten´ (Voetbalzone)