RSS FeedsFC Twente speelt gelijk tegen Vitesse (Sport1 Voetbal)

16 december 2017 22:58:37

FC Twente speelt gelijk tegen Vitesse (Sport1 Voetbal)

De wedstrijd tussen FC Twente en Vitesse heeft geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen hielden elkaar op een gelijkspel (1-1). Vitesse was de betere ploeg tijdens een povere ontmoeting in de Veste van Enschede. Toch kon het elftal van trainer Henk Fraser niet camoufleren dat het de laatste weken niet in beste vorm steekt. FC Twente vocht voor wat het waard was en mocht na de zege van dinsdag op NAC (2-1) weer een puntje bijschrijven in de strijd onderin de eredivisie. Oussama Assaidi lag vrijdag nog ziek op bed. De gevaarlijkste speler van FC Twente in de laatste weken verscheen wel aan de aftrap en speelde na veertien minuten Fredrik Jensen aan. De Fin verraste verdediger Guram Kashia met een mooie beweging en schoot koelbloedig raak (1-0). Vitesse kwam in de 28e minuut op gelijke hoogte door de derde competitietreffer van Mason Mount. De huurling van Chelsea kreeg de bal na een inworp voor zijn voeten en liet doelman Joël Drommel kansloos. Vitesse begon met Luc Castaignos in de spits. Trainer Fraser probeerde in de slotfase vergeefs om met Tim Matavz als extra aanvaller alsnog een zege af te dwingen. Beide ploegen wisten in de tweede helft geen echte kans te creëren.

38 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Invaller Torres laat Atlético winnen (Sport1 Voetbal)
VVV vergroot zorgen van Roda JC (Sport1 Voetbal)