RSS FeedsNick Kuipers de schlemiel bij simpele zege PSV op ADO (FCUpdate.nl ADO Den Haag)

16 december 2017 21:53:34

PSV heeft zaterdagavond in Eindhoven een simpele overwinning geboekt op ADO Den Haag: 3-0. Binnen zeven minuten stond het al op 2-0, nadat Nick Kuipers bij beide goals van Luuk de Jong in de fout ging. De debutant aan de kant van ADO veroorzaakte na 35 minuten ook nog eens een strafschop en daaruit scoorde Marco van Ginkel. Na rust verzuimde PSV de score uit te breiden, ondanks dat het nog tien minuten tegen tien man speelde (rood Thomas Meissner).

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > ADO Den Haag

PSV kan na bliksemstart krachten sparen en legt de druk bij Ajax (Voetbalzone ADO Den Haag)
Van Zweden gaat helemaal los over scheidsrechter Kuipers (Soccernews.nl ADO Den Haag)