RSS FeedsCity wint ook ruim van de Spurs (Sport1 Voetbal)

16 december 2017 20:42:03

City wint ook ruim van de Spurs (Sport1 Voetbal)

Er staat geen maat op Manchester City in de Premier League. De koploper won zaterdagavond ook de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur (4-1). Ilkay Gündogan, Kevin De Bruyne en Raheem Sterling (2) scoorden tegen de nummer twee van het vorige seizoen. Gabriel Jesus verzuimde de score nog verder te laten oplopen en miste een strafschop. De Spurs deden pas in blessuretijd bij een achterstand van 4-0 iets terug. Christian Eriksen bepaalde in de 93e minuut de eindstand. City nam een voorsprong van veertien punten op naaste achtervolgers Manchester United en Chelsea. United gaat zondag nog wel op bezoek bij West Bromwich Albion. Manchester City heeft nu zeventien van de achttien competitiewedstrijden gewonnen. Alleen Everton hield dit seizoen een puntje over aan een duel met het ontketende elftal van trainer Pep Guardiola (1-1). Chelsea won zaterdagmiddag al van Southampton (1-0). Marcos Alonso verzilverde in blessuretijd van de eerste helft een vrije trap voor de regerend kampioen.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Valencia struikelt over Eibar (Sport1 Voetbal)
Saymak bezorgt PEC Zwolle de winst in Tilburg (Sport1 Voetbal)