RSS FeedsRonaldo helpt Real opnieuw aan wereldtitel (Sport1 Voetbal)

16 december 2017 20:16:09

Ronaldo helpt Real opnieuw aan wereldtitel (Sport1 Voetbal)

Real Madrid heeft voor de derde keer in vier jaar tijd het wereldkampioenschap voor clubteams gewonnen. De Spaanse topclub was in de finale in Abu Dhabi met 1-0 te sterk voor Gremio. Cristiano Ronaldo maakte het enige doelpunt. De Portugese aanvaller scoorde in de 53e minuut uit een vrije trap. Een jaar geleden was Ronaldo ook al beslissend. Toen hielp de 32-jarige aanvaller zijn club aan de wereldtitel door tegen het Japanse Kashima Antlers in de verlenging twee keer te scoren. In 2014 won Real in de finale van het Argentijnse San Lorenzo. Real Madrid is de eerste club die het is gelukt het WK twee keer op rij te winnen.

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Napoli pakt koppositie in Serie A (Sport1 Voetbal)
Heerenveen geeft thuisfans na 97 dagen weer eens reden tot juichen (Voetbalzone)