RSS FeedsChelsea wint nipt (Sport1 Voetbal)

16 december 2017 17:58:27

Chelsea wint nipt (Sport1 Voetbal)

Marcos Alonso heeft Chelsea naar de kleinst mogelijk zege geschoten. Op Stamford Bridge werd het 1-0 voor de thuisploeg. Daarmee komen de Londenaren op gelijkehoogte met Manchester United, dat morgen in actie komt. The Blues waren de hele eerste helft beter, maar Fraser Foster wist zijn doel schoon te houden. Tot aan de blessuretijd. Alonso krulde een vrije trap heerlijk binnen. [%fragment id=4823%] CHELSEA STERKER, GROOTSTE KANS VOOR AUSTIN Ook na rust bleef Chelsea de bovenliggende ploeg. Maar de grootste kans was voor The Saints. De net-ingevallen Charlie Austin schoot oog in oog met Thibaut Courtois op de keeper. Aan het einde van de wedstrijd waren het The Blues die de ruimtes niet goed wisten te benutten en zo bleef het 1-0.

21 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Marcel Brands: Chelsea FC heeft geen contact gehad met mij (V-bal)
Chelsea moeizaam langs Southampton (Sport1 Voetbal)