RSS FeedsBayern München loopt verder uit (Sport1 Voetbal)

16 december 2017 17:49:05

Bayern München loopt verder uit (Sport1 Voetbal)

Bayern München loopt verder en verder uit in de Bundesliga. De koploper won zonder goed te spelen ook de uitwedstrijd bij VfB Stuttgart (0-1). Invaller Thomas Müller maakte het enige doelpunt voor de ploeg waar de geblesseerde Arjen Robben nog ontbrak. De bezoekers uit Beieren ontsnapten in blessuretijd toen Chadrac Akolo een strafschop miste. Bayern München vergrootte de voorsprong op Schalke 04 tot elf punten. De nummer twee van de ranglijst speelde gelijk in de uitwedstrijd bij Eintracht Frankfurt (2-2). Naldo redde in de vijfde minuut van blessuretijd een punt voor Schalke 04. Eintracht Frankfurt verspeelde een voorsprong van 2-0. Luka Jovic opende de score en Sébastien Haller, vorig seizoen nog actief voor FC Utrecht, zorgde voor 2-0. Breel Embolo bracht Schalke 04 weer terug in de wedstrijd. Jetro Willems had een basisplaats bij Eintracht Frankfurt en kreeg een gele kaart voor een fopduik. Hij werd vlak voor rust gewisseld. Zowel RB Leipzig als Bayer Leverkusen kunnen Schalke 04 zondag op de ranglijst passeren.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Bayern zet minimalistische gewoonte door; Haller scoort opnieuw prachtig (Voetbalzone)
Bayern München boekt opnieuw nipte zege (Goal.com)