RSS FeedsPalace boekt eerste uitzege in 8 maanden (Sport1 Voetbal)

16 december 2017 15:36:18

Palace boekt eerste uitzege in 8 maanden (Sport1 Voetbal)

Crystal Palace heeft zijn eerste uitoverwinning sinds 23 april geboekt. Op bezoek bij Leicester City werd het 3-0 voor The Eagles. Christan Benteke, Wilfried Zaha en Bakary Sako waren de doelpuntenmakers. Nadat Benteke en Ruben Loftus-Cheel misten, was het de Belg die de score opende.  [%fragment id=4817%] Na het doelpunt liet Crystal Palace The Foxes komen. De thuisploeg creëerde vrijwel niets. 5 minuten voor rust counterde Palace naar een 2-0 voorsprong. Zaha was het eindstation van een snelle uitbraak.  GEEN COMEBACK VAN LEICESTER De tweede helft kwam het spektakel pas na een kwartier op gang. Een afgekeurde goal en een tweede gele kaart voor Wilfred Ndidi maakte een einde aan de comeback-aspiraties van de ploeg van Claude Puel.  [%fragment id=4818%] SAKO ZORGT VOOR PRACHTIG SLOTAKKOORD Nadat Leicester met 10 man kwam te staan bleef het wel aanvallen, maar grote kansen kwamen er niet. The Eagles konden op de counter uiteindelijk naar 3-0 uitlopen. [%fragment id=4820%]

61 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Eerste uitgoals van seizoen voeren Crystal Palace uit degradatiezone (Voetbalzone)
Marcel Brands ontkent: `Heb niks vernomen van Chelsea FC` (V-bal)