RSS FeedsAjax verslaat Excelsior (Sport1 Voetbal)

14 december 2017 23:01:14

Ajax verslaat Excelsior (Sport1 Voetbal)

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen Excelsior tot een goed einde gebracht (3-1). Het elftal van trainer Marcel Keizer verkleinde met de zege het verschil op koploper PSV tot vijf punten. Siem de Jong schoot Ajax op voorsprong. Excelsior kwam vlak voor rust op gelijke hoogte door een treffer van Mike van Duinen. In de tweede helft benutte Kasper Dolberg een strafschop en verzilverde Hakim Ziyech eindelijk eens een vrije trap. Ajax zag wel de defensieve problemen groeien. Van Daley Sinkgraven en Nick Viergever was al bekend dat ze voor de winterstop niet meer in actie zouden komen. Maximilian Wöber raakte tegen Excelsior zo geblesseerd dat hij met een brancard van het veld moest. Joël Veltman moet zondag het duel met AZ aan zich voorbij laten gaan vanwege een schorsing.

27 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ajax kan PSV bijna in de nek hijgen (Sport1 Voetbal)
'Robben pas na de winterstop terug bij Bayern' (Sport1 Voetbal)