RSS FeedsFeyenoord kan weer niet winnen van Heerenveen (Sport1 Voetbal)

13 december 2017 22:58:24

Feyenoord kan weer niet winnen van Heerenveen (Sport1 Voetbal)

Feyenoord heeft woensdag in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen genoegen moeten nemen met een punt: 1-1. Beide doelpunten in De Kuip vielen kort voor rust, in een tijdsbestek van drie minuten. Steven Berghuis zette Feyenoord in de 41e minuut op voorsprong met zijn achtste doelpunt van het seizoen. Henk Veerman trok de stand kort daarna gelijk. Feyenoord staat nu op de zesde plek in de eredivisie met 26 punten uit vijftien wedstrijden. Heerenveen is de nummer negen met twintig punten uit zestien duels. De laatste competitiezege van Feyenoord in eigen stadion op de Friezen dateert al van vier seizoenen geleden. Sindsdien eindigden de duels drie keer in een gelijkspel, één keer nam Heerenveen de winst mee.

50 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Pover Arsenal scoort niet tegen West Ham (Sport1 Voetbal)
Feyenoord kan thuis weer niet winnen van Heerenveen (Metronieuws Voetbal)