RSS FeedsFeyenoord kan thuis weer niet winnen van Heerenveen (Metronieuws Gezondheid)

13 december 2017 22:56:13

Feyenoord kan thuis weer niet winnen van Heerenveen (Metronieuws Gezondheid)

sc Heerenveen begint voor Feyenoord een ware angstgegner te worden in de Kuip. Voor het vierde seizoen op rij weten de Rotterdammers namelijk in eigen huis niet te winnen van de Friezen: het werd 1-1. Afgekeurde goal In een chaotische eerste helft, waarin Feyenoord niet de betere was en het zelfs geluk had dat een doelpunt van Henk Veerman werd afgekeurd, kwam de thuisploeg op voorsprong via Steven Berghuis. Nog geen minuut later maakte Veerman gelijk en dus kon Feyenoord weer van voor af aan beginnen. Ondanks dat de landskampioen wel beter was, wist het geen overwinning uit het vuur te slepen. Niet inlopen Door het gelijkspel verzuimt Feyenoord in te lopen op PSV, AZ en PEC Zwolle en passeert FC Utrecht (dat met 0-1 won bij VVV-Venlo) de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

35 viewsCategorie: Wetenschap > Geneeskunde

Wat vonden we van The Roast van Giel Beelen? (Metronieuws Gezondheid)
Invloed huisartsenzorg in Skipr 99 gering (HuisartsVandaag)