RSS FeedsPSV verliest in blessuretijd punten bij FC Groningen (Metronieuws Algemeen)

13 december 2017 21:24:52

PSV verliest in blessuretijd punten bij FC Groningen (Metronieuws Algemeen)

Tot afgelopen zondag had PSV maar een keer punten laten liggen in de Eredivisie. Maar in vier dagen tijd heeft de koploper van de Eredivisie twee keer gemorst. Op bezoek bij FC Groningen speelde het met 3-3 gelijk, dankzij een treffer van de thuisploeg diep in blessuretijd. Superstart Aanvankelijk leek PSV zich heel goed hersteld te hebben van de nederlaag tegen Ajax. In het noorden van het land kwamen de Eindhovenaren namelijk al heel vroeg op een 2-0 voorsprong via Marco van Ginkel en Bart Ramselaar. Yoƫll van Nieff scoorde nog wel de 1-2 met een fraaie vrije trap, maar kort daarop maakte Van Ginkel vanaf elf meter de derde van PSV. De aanvoerder maakte na rust echter hands bij een hoekschop, waarna Lars Veldwijk de strafschop benutte. PSV hield vervolgens lang stand, maar diep in de blessuretijd frommelde Mike te Wierik de gelijkmaker alsnog over de lijn. Concurrentie Door de remise blijft het verschil met AZ (dat dinsdag 1-1 speelde bij PEC Zwolle) vijf punten. Ajax kan ook op vijf punten komen als het donderdag wint van Excelsior. Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

45 viewsCategorie: Algemeen

PSV verliest in blessuretijd punten bij Groningen (Metronieuws Algemeen)
Bon Jovi wel, Radiohead niet in Hall of Fame (FOK! Nieuws)