RSS FeedsMadrid pas laat langs Ten Cate's Al Jazira (Sport1 Voetbal)

13 december 2017 20:13:14

Madrid pas laat langs Ten Cate's Al Jazira (Sport1 Voetbal)

Met de nodige moeite heeft Real Madrid woensdag de finale van het WK voor clubs bereikt. De favoriet versloeg pas in de slotfase het door Henk ten Cate getrainde Al Jazira, 2-1. Na iets meer dan tachtig minuten kwam de winnaar van de Champions League op beslissende voorsprong, dankzij een doelpunt van de kort daarvoor ingevallen Gareth Bale. Kort voor rust had Ten Cate in Abu Dhabi zijn formatie sensationeel de leiding zien nemen. Romarinho scoorde. In de 53e minuut zorgde Cristiano Ronaldo in het kansenfestival voor de gelijkmaker. De andere finalist is Gremio. De Brazilianen schakelden eerder het Mexicaanse CF Pachuca uit (1-0).

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Bournemouth (Voetbalzone)
Trots Manchester United breekt contract open van `type Iniesta´ (Voetbalzone)