-
-
-
- Economie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vis die geen vis is, maar beter voor het milieu en het smaakt net echt (Volkskrant Economie) |
12 december 2017 19:36:42 |
Vis die geen vis is, maar beter voor het milieu en het smaakt net echt (Volkskrant Economie) |
Tweet Naast de `visproducten` van de Vegetarische Slager is er nu een plantaardige `visburger` van Vivera. De `burger` bestaat grotendeels uit gluten, eiwit uit Nederlandse tarwe. Tarwegluten wordt vaak gebruikt in vleesvervangers, omdat het vlees- of visstructuur heel goed kan imiteren. Daarnaast bevatten de burgers zonnebloemolie, verdikkingsmiddel (cellulose), tarwebloem, tarwe- en maïszetmeel, zout, |
22 viewsCategorie: Economie |
Leeuw bijt andere leeuw voor ogen van bezoekers dood (Metronieuws Economie) Wall Street overwegend in het groen (De Financiële Telegraaf) |
blog comments powered by Disqus |