RSS FeedsHandbalsters moeizaam naar kwarfinales (Sport1 Overig)

11 december 2017 22:27:48

Handbalsters moeizaam naar kwarfinales (Sport1 Overig)

De Nederlandse handbalsters hebben zich bijzonder moeizaam geplaatst voor de kwartfinales van het wereldkampioenschap in Duitsland. De vrouwenploeg van bondscoach Helle Thomsen ontdeed zich maandagavond in Magdeburg pas na een verlenging van Japan in de achtste finales. Oranje won uiteindelijk met 26-24. Het duel ging de hele wedstrijd gelijk op, waarbij Nederland de meeste kansen kreeg, maar veel missers noteerde. Na de reguliere zestig minuten stond er 20-20 op het scorebord. Bij de rust was de stand ook al gelijk (10-10). De tegenstander in de kwartfinale is Tsjechiƫ, dat Roemeniƫ uitschakelde (28-27). Nederland verraste twee jaar geleden op het WK in Denemarken met de zilveren medaille.

24 viewsCategorie: Sport

Handbalsters met pijn en moeite naar kwartfinale (Telesport)
Handbalsters na spannende verlenging naar kwartfinale WK (FOK! Sport)